Бездомна жена разказа как е плакала през мразовитите нощи и

...
Бездомна жена разказа как е плакала през мразовитите нощи и
Коментари Харесай

Бездомна жена плаче през мразовитите нощи и признава, че „не чувства краката си“

Бездомна жена описа по какъв начин е плакала през мразовитите нощи и признава, че „ не усеща краката си “ заради ухапването мраз.

В Ексетър температурите падат внезапно под нулата, което прави обстановката животозастрашаваща за спящите жестоко. Докато се разхождате из центъра на града, не е допустимо да разберете дали индивидът, който лежи в купчина спални чували, е безсънен или даже жив.

Работници на терен от локалната благотворителна организация St Petrock's обикалят центъра на града, предлагайки препоръки и топлота на тези, които са принудени да бъдат изложени на мразовитите зимни условия. Бездомната жена Ребека Лоугри, на 27 години, излезе от своя собственоръчно изработен пашкул и с неспокойствие одобри топла напитка и топъл завит сандвич с наденица, до момента в който беше посрещната от двама другарски настроени служащи.

„ Дом “ за Ребека сега лежи пред витрината на Urban Outfitters по оживената Хай Стрийт в Ексетър. Тя е била там през последните пет нощи. С тъмно изражение тя признава: „ Не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР