Безчувствен бандит е признат за виновен в убийството на бившата

...
Безчувствен бандит е признат за виновен в убийството на бившата
Коментари Харесай

Зъл бивш партньор уби жена в спор и изхвърли трупа близо до магистрала M1

Безчувствен престъпник е приет за отговорен в убийството на някогашната си партньорка и изхвърлянето на тялото й до автомагистрала M1.

Дарън Хол умъртви 31-годишната Сара Хеншоу в дома й в Илкестън, Дарбишър, по време на спор и изхвърли тялото й в гора покрай пасбище на западна автомагистрала A617 покрай Честърфийлд, на 20 благи.

Г-жа Хеншоу е забелязана за финален път жива покрай дома си на 20 юни, като 36-годишната Хол лъже пред другари, семейство и полицията, че е изчезнала, преди тялото й да бъде открито на 26 юни.

>

Синината по врата й е била „ с ширината на връвта за халат “, споделиха прокурорите на процеса против Хол в Кралския съд в Дарби, като правосъдните заседатели лишиха малко повече от три часа, с цел да го осъдят единомислещо за ликвидиране в петък след двуседмичен развой.

Отлагайки произнасянето на присъдата за вторник, съдията Гос сподели: „ Дарън Хол вие сте наказан от журито за ликвидиране. Както знаете, присъдата на съда ще би трябвало да бъде пожизнен затвор, само че би трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР