Безброй са участията на децата от ФГ „Бисери” в събития,

...
Безброй са участията на децата от ФГ „Бисери” в събития,
Коментари Харесай

ФГ „Бисери-Благоевград завърши успешно учебната година


Безброй са участията на децата от ФГ „ Бисери” в събития, състезания и фестивали през миналата образователна година, а призовите места и награди са доказателство за упорития труд, неизменност и обич към българският фолклор и национално пеене. Много страсти и занимателни моменти през годината ще останат паметен спомен за всички деца от фолклорната група с учител Даниела Богданова.
Родителите и децата от ФГ „ Бисери” изненадаха госпожа Богданова със своя подарък - иконата на Св. Богородица, която е ръчно направена, осветена и купена от Неправителствена организация Донорството е живот/ Майки за донорство. Това е организация която оказва помощ на фамилии с репродуктивни проблеми като събира средства и оказва помощ на фамилии в потребност.
„ Ние децата от ФГ "Бисери " дружно с нашите родители я подаряваме на Вас госпожо Богданова тъй като Вие също като Божията майка се грижите за нас и нашите деца. Обичате ги, закриляте ги, учите ги на обичаи да обичат и почитат Българското. Затова дано Св. Богородица бди над Вас и вашето огромно семейство на ФГ "Бисери "”- са думите отправени към госпожа Богданова от нейните ученици и техните родители.
Василена Тренева пък създаде картичка и написа стихотворение за обичаната си госпожа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР