Безброй бисове и екзалтирана публика от ценители в пълните зали

...
Безброй бисове и екзалтирана публика от ценители в пълните зали
Коментари Харесай

Концертите на Васил Петров SymphoNY way продължават

Безброй бисове и екзалтирана аудитория от ценители в цялостните зали и летни подиуми през август в Свети Влас, с.Марян (Елена), Кърджали, Казанлък и Пазарджик за сериата от концерти SymphoNY way.

 

Изправени на крайници с нестихващи аплаузи, публиката го връщаше на бис сред четири и пет пъти на другите места. Разбиращата от хубава музика аудитория, преживяваше всяка ария и пя дружно с Васил Петров.

 

„ С огромна признателност на всички хора, които участваха на концертите през август. Щастлив съм, че им създадохме толкоз доста наслада и положително въодушевление. А те пък от своя страна направиха нас щастливи “, сподели изпълнителят.

 

През септември той продължава поредицата от концерти SymphoNY way с Врачанска филхармония с маестро Христо Павлов. На 11 септември е в София на сцената на Парк-театър „ Борисова градина “ от 20:30 ч., на 16 септември в Благоевград в зала „ Яворов “ от 19:00ч. и приключва турнето си в Разлог на 17 септември на открита сцена в центъра на града.

 

В програмата си показва международни поп, рок, джаз и боса нова шлагери и кино тематики аранжирани за симфоничен оркестъри джаз трио в състав - Йордан Тоновски (пиано), Кристиан Желев (ударни) и Христо Минчев (контрабас). В програмата ще извърши и едни от най-любовните песни от последните 100 години част от новият му албум “LOVE SONGS Vol.1 ”.

 

Изумителната  Зорница Иларионова е посетител солист в продукцията. Тя е един от най-популярните ни цигулари на новото време, носителка на редица интернационалните награди и показва достoйно страната ни на влиятелни музикални и международни подиуми. 

 

Меломаните ще чуят симфонични версии на Yesterday, Soldier of Fortune, I was made for Lovin ‘you, Something, Michelle, Smile, Списъка на Шиндлер, Love story, The girl from Ipanema, My Way, New York, Strangers in the night, Can't take my eyes of off you, Feelings, Killing me softly.

 

Билети на касите на залите и онлайн в мрежата на .

 

За в допълнение информация на страницата на .

Медийни сътрудници на турнето са Радио 1 и БГ радио.

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР