Безапелационно в категорията Отбор на годината“ за №1 през 2021-а

...
Безапелационно в категорията Отбор на годината“ за №1 през 2021-а
Коментари Харесай

Диамантените ни момичета са Отбор на 2021 година!

Безапелационно в категорията „ Отбор на годината “ за №1 през 2021-а бе определен Националният отбор по художествена гимнастика с 1 230 т.
На игрите в Токио Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова записаха имената си в историята като първите олимпийски шампионки на България в художествената гимнастика. „ Космическият “ български отбор бе решителен и на Олимпийските игри, подарявайки на цяла България възприятието за единодушие и горделивост.

Извелата ансамбъла до историческата олимпийска купа Весела Димитрова бе определена за №1 от редакциите на 37 медии в 38-ото издание на годишната анкета „ Треньор на годината “, проведена от дългогодишните сътрудници от в. „ Труд “. Тя събра 168 точки и бе посочена преди всичко в анкетите на 31 медии от общо дали своят вот 37. Димитрова печели анкетата за трети път след 2017-а и 2019 година По традиция спечелилият ще получи картина на български създател, която тази година е от Богдан Бондиков.

Християн Стоянов (лека атлетика) стана „ Спортист с увреждания “ за 2021 година с 890 т. Той завоюва сребърен орден на параолимпийските игри в Япония в бягането на 1 500 м Т46.

В „ младата “ категория „ Награда на публиката “ българите избраха Ивет Горанова. Своя избор дадоха над 3 000 спортни почитатели от цялата страна, като един от тях ще завоюва и специфична премия от Нове АД Холдинг – смарт телефон Apple iPhone.

Статуетките ще бъдат връчени на всеки един от спечелилите персонално след Нова година при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Заедно с призьорите от тази година, своята статуетка ще получи и Спортист №1 за 2020 – Цветана Пиронкова. Предвид пандемичната обстановка през декември предходната година нямаше опция най-хубавата ни тенисистка за 2020 година да бъде наградена.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР