Без значение в каква форма се, какво е физическото натоварване

...
Без значение в каква форма се, какво е физическото натоварване
Коментари Харесай

Секс и отслабване: Да, но само с тези 5 горещи пози 18+

Без значение в каква форма се, какво е физическото натоварване в всекидневието ни, то интимните милувки са обичани от всички ни

Мнозина от нас не обичат да упражняват – други пък са буйни спортуващи. Но общото сред тях е… сексът. Да, тъкмо по този начин!

Без значение в каква форма се, какво е физическото натоварване в всекидневието ни, то интимните милувки са обичани от всички ни.

Ще зарадваме и спортистите и лентяите със страхотна секс вест! Оказа се, че има по какъв начин да съвместим интимните милувки с упражненията!

Трябва да знаете, че интимната непосредственост надали ще размени тренировката, само че е изцяло способна да ускори резултата от спорта.

Изглежда, че сексът е доста енергоемко занятие, само че по някаква причина даже хората с доста деен съкровен живот могат да останат цялостни. Те (а и не само) се питат: „ Ако интимността не може да размени диетата и тренировката, то може ли благодарение на секса най-малко да упражняваме мускулите? “.

Сексолозите и треньорите са безапелационни в отговора, а той е – „ Да! “. Но по думите им би трябвало да знаете някоя и друга хитринка.

Важно е да изберете вярната секс поза: в множеството случаи единствено мъжът се напряга физически по време на секс, което значи, че би трябвало леко да измененията нормалните сюжети.

Обърнете особено внимание на тези пет секс пози, с които хубавичко ще се изпотите в леглото.

Ето кои са те:

Крака на раменете
Легнете по тил, хвърлете краката си върху раменете на мъжа и по-късно сами повдигнете бедрата си. Накарайте колегата си да ви държи пищялите. В тази позиция коремът и гръдните мускули се напрягат, а ръцете и раменете на колегата се упражняват.

Кучешки жанр по нов метод
Само един колорит ще трансформира познатата поза във фитнес подготовка: с цел да извършите това, сътрудникът би трябвало да повдигне краката на половинката си, тъй че тя да може да поддържа телесното си тегло единствено на ръцете си. 

Този вид на добре познатата поза е по-забавен от елементарния. А и по този начин човек тренира корема, бицепса и ръцете си.

Спасителна шамандура
Тази позиция изисква отлична физическа форма, само че си заслужава: партньорката обгръща краката си към бедрата на мъжа, а той, изправен, я държи в ръцете си. За да се движите в тази позиция, би трябвало да напрегнете всичките си мускули. Като бонус ще получите многообразие и стегната фигура.

Обратна каубойка
В горната позиция на момичето можете да употребявате повече мускули, в случай че обърнете тил към колегата си. За да вършиме придвижвания, ще би трябвало да употребявате освен краката и бедрата, само че и корема, ръцете и задните елементи.

Горещи обятия
За тази позиция и двамата сътрудници би трябвало да паднат на едно коляно с ръце към раменете си. В тази поза мускулите на предната повърхнина на бедрата, задните елементи и корема работят пламенно.

Но все пак…
Опитайте се да не мислите за секса като за фитнес. То би трябвало да остане единствено средство за приемане на наслаждение, в противоположен случай скоро ще започнете да го избягвате като усилени тренировки. / jenata.blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР