Без значение. Той е просто един гост . Това коментира

...
Без значение. Той е просто един гост . Това коментира
Коментари Харесай

Делян Пеевски за президента Радев: Без значение, той е просто гост

" Без значение. Той е просто един посетител ". Това разяснява в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски решението на президента Румен Радев да не участва на клетвата на новите конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков.

На въпрос за какво мандатът на новите съдии е девет вместо седем години депутатът отговори: " Нашите адвокати по този начин считат, че е вярно, по този начин написа в Конституцията ".

Пеевски бе безапелационен, че решението да не участва на клетвата на двамата конституционни съдии не е на президента, а на Корнелия Нинова. По думите му тя сама е разказвала в коридорите на Народното събрание, по какъв начин го е завела в президентството, по какъв начин го е взела с мръсни кубинки и го е направила президент, за което съжалява, тъй като той бил наказване за България.

Той разяснява и тематиката с парцелите в " Чаталджа ". " Виждам сега, че министър Василев е жертва на офанзива от съмнителни уеб сайтове, които записваха посолства ", добави Пеевски. По думите му зад тази офанзива стоят олигарси, които имат медии в България. " Остана един, вие кажете кой е той. Сигнали са импортирани, ние ще питаме до каква степен са стигнали. Аз нищо не знам по тези проблеми, те са обществени ".

Пеевски не вижда защо би трябвало да бъде разпитан и с какви претекстове, каквото искане насочи Антикорупционния фонд.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР