Без значение колко партньори сме имали досега, ясно е, че

...
Без значение колко партньори сме имали досега, ясно е, че
Коментари Харесай

Вижте 6 пози, които са още по-секси с вибратор

Без значение какъв брой сътрудници сме имали до момента, ясно е, че секс със секс няма еднакъв. Това, че на някогашния ви обичан са му харесвали оралните ви милувки, не значи, че на идващия ще му се сторите като богиня на фелациото. Или пък в случай че сте употребявали вибратор с един ухажор, то на различен това няма да се стори екстравагантно и подценяваща неговата неустрашимост. Има обаче двойки, които освен не се опасяват да поканят вибратора като трети участник в секса, само че наложително му намират място сред чаршафите. Предлагаме ви седем пози, в които половите играчки може да се трансфорат в реализатори на основната роля.

На задна прашка
Ако няма табута за вас и аналният секс е също толкоз добре пристигнал, колкото и вагиналният, то тогава тази трансформация на позата е за вас. Всичко, което би трябвало да направи сътрудникът ви, е да постави на кръста си колан с вибратор, с който да проникне анално, а неговата неустрашимост да откри път към вагината ви.

Мисионерска поза
Много хора я намират за досадна и скучна, само че тази позиция може да стане доста сочна, в случай че поканите в дебрите й вибратора.

69
Едновременната стимулация на гениталиите е чудесна обмяна на орални ласки, само че за какво да не разнообразите още малко секса си. Поканете в тази поза и вибратора, с който сътрудникът ви да подтиква Г-точката и клитора ви, до момента в който целува женствеността ви. Ако за него това е върховен пилотаж, тогава изберете вибратор с акумулатори, който може да се ръководи отдалечено.

Каубойка
Без значение е дали сте с лице или с тил към него, когато сте от горната страна, чудесна работа за спомагателното ви наслаждение би приключил пръстен, който се поставя на члена. Вибриращата джаджа ще подтиква до съвършенство така и така възбудения ви клитор.

Лъжици
Сексът в тази поза е комфортен, съкровен и елементарно може да направи място за още един състезател. И тук вибраторът може да подтиква клитора, само че може да нервира и щръкналите ви зърна.

Мъжка задна прашка
Тази поза е за по-разкрепостените господа, без значение дали са хетеро или хомосексуални. Удоволствието, което носи стимулирането на простатата, е еднообразно за всички мъже. Да не приказваме, че колкото по-добре е подтиквана тази жлеза, толкоз по-малък е рискът от развиване на простатен карцином. Затова разменете местата с колегата си и се погрижете и за здравето, и за плътското му доволство.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР