Без значение къде се намира един човек, дали на плажа,

...
Без значение къде се намира един човек, дали на плажа,
Коментари Харесай

Топексперт похвали Марияна Николова за киберсигурността

Без значение къде се намира един човек, дали на плажа, страната или отвън нея – можеш да изпратиш мейла, който през вчерашния ден изтегля няколко летища и редакции на медии у нас. Това съобщи в ефира на Нова телевизия ръководителят на Българската асоциация на сертифицираните етични хакери Ростислав Петров.

„ Ние до скоро не бяхме толкоз забавни до момента в който не стана случая с Национална агенция за приходите. Доста информация за този случай излезе в международните медии “, сподели и Павел Георгиев, член на Българската асоциация на сертифицираните етични хакери. Той добави, че се знае за проблемите с киберсигурността в страната и всеки може да пратил сходни мейли, даже и дете.

По думите на ръководителя на асоциацията Ростислав Петров ограниченията, предлагани от вицепремиера Марияна Николава за кибертероризма са прилагани в други страни, където даже се постанова възбрана за прилагане на електронни устройства.

„ Радвам се, че поставихме начало на договарянията и одобриха самодейността ни да си сътрудничим. Трябва да дадем втори късмет на вицепремиера Николова “, сподели Петров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР