Без значение дали сте в търсене на стара класика или

...
Без значение дали сте в търсене на стара класика или
Коментари Харесай

Хвърлете заровете в ротативката Brilliant Dice на EGT

Без значение дали сте в търсене на остаряла класика или нова казино игра, продуктите на българския разработчик постоянно са добра концепция. Родната компания умее да основава отлични заглавия за почитателите на този вид развлечение, а ротативката Brilliant Dice е следващото доказателство за това.

Ако към момента не разполагате със личен акаунт в платформата на WINBET, актуалният миг да си извършите подобен е допустимо най-подходящ. Българският оператор приветства новите клиенти на уеб страницата
winbet.bg с най-иновативния и концептуален стартов бонус, който сме виждали досега - 3 в 1 All Inclusive. Той разрешава на новите консуматори да създадат цели три депозита, за което, несъмнено, ще получат съответните бонус средства. Плюс няколко подаръка, с цел да бъде всичко още по-приятно.

Не забравяйте да следите и за постоянните шампионати, които WINBET провежда за своите клиенти. Там ви чакат освен несравними страсти, само че и страхотни вероятности за награди.

Brilliant Dice - хвърли заровете

е
слот игра на EGT, въодушевена от цирковото изкуство, както ще забележите от дизайна на интерфейса ѝ. Именно циркови актьори и животни са изобразени върху заровете, които въпреки всичко са главният воин в тази ситуация.

Тази ротативка разполага с пет рила и 20 печеливши линии. Най-търсената от играчите функционалност са безплатните завъртания, които могат да бъдат извоювани при евакуиране на избран знак пет пъти в дейна линия. Броят на врътките зависи от това кой знак е изтеглен. При елементарните зарчета, да вземем за пример, можете да спечелите единствено пет завъртания. При някои знаци броят на завъртанията се повишава на 15, а при клоуна и цирковата артистка - цели 50.

Ще се радвате да разберете, че безплатните завъртания вървят и с х2 множител, което е спомагателен плюс за потребителите. Ако имате шанс да изтеглите и няколко комбинации от по пет идентични признака, тогава и надлежно броят на врътките ще се сумира.

Специално внимание обърнете и на зарчето с рисунка на цирк, което в тази ситуация е вашият уайлд знак. Този детайл има свойството да размени всеки различен при потребност, с цел да спомогне за оформяне на печеливша композиция. Уайлдът обаче има и капацитет да изплати в действителност висока облага. Ако го изтеглите пет пъти при заложени 400 диаманта, цели 200,000 диаманта могат да бъдат ваши.

Удвояване и
джакпот тайнственост

Традиционно за
слот игрите на EGT, Brilliant Dice също предлага функционалността " Удвояване ". Ако последната ви облага е по-малка или равна на 14,000 диаманта, вие ще получите опцията да рискувате за нейното удвояване. Шансовете тук са 50 на 50, защото пред вас ще се покаже карта, а вие би трябвало да познаете какъв е цветът ѝ - червен или черен. При неверно предугаждане губите извоюваното, тъй че преценете деликатно дали да рискувате.

Струва си да споменем и за атрактивната функционалност с напредничав
джакпот на Brilliant Dice, носеща името Jackpot Cards. Тя може да бъде стартирана на инцидентен принцип, а вие бихте могли да спечелите някой от прогресивните джакпоти, които виждате в горната част на интерфейса - Пика, Купа, Каро и Спатия. Пред вас ще се покажат 12 карти за игра, а в случай че обърнете три идентични, то съответният джакпот ще бъде ваш.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР