Без значение дали ще си признаете или не, знаем, че

...
Без значение дали ще си признаете или не, знаем, че
Коментари Харесай

Знойната Корина Копф - палавата OnlyFans мацка, която побърка всички в нета

Без значение дали ще си признаете или не, знаем, че множеството от вас са буйни почитатели на OnlyFans, тъкмо толкоз (ако не и повече)  колкото и на TikTok. През миналата към този момент 2021 година, двете платформи белязаха свръхестествен растеж. TikTok надмина по посещаемост YouTube в Англия и Съединени американски щати, а OnlyFans регистрира над 220 милиона консуматори на месечна база, като известността на мрежата зад океана продължава да пораства непрестанно.

Виж още: Зрелищно завръщане: Милена от " Игри на волята " - още веднъж дейна след огромната покруса

Редом със светкавичните темпове, с които се развиват двете платформи се родиха и доста звезди, като една от тях е Корина Копф – знойна хубавица от OnlyFans, която натрупа милиони почитатели в TikTok  и Instagram за негативно време, с помощта на предизвикателните си форми. 

Корина е едвам на 26 години, родом от Илинойс, Съединени американски щати. Представя се сполучливо и като влогър в YouTube, само че несъмнено най-ярко усещане вършат голите ѝ фотоси и клипове в OnlyFans и разкрепостеното наличие, което разгласява в TikTok и Instagram.

Виж още: Деси Фотосесията на шопинг тур в Рим, тагна се от скъпарски хотел

През годините хубавицата е имала връзка с някои много известни ютубъри, които явно не са имали нищо срещу изявите ѝ в обществените мрежи посредством, на които радва окото на мнозина. 

Това, с което най-вече впечатлява Корина, обаче е че за разлика от повече силикони нашенки в мрежата на OnlyFans, а даже и тези в Instagram, тя се слави с напълно естествена хубост и изцяло разбираме милионите ѝ почитатели, които са захласнати от нея. 

Изображение: https://www.instagram.com/corinnakopf/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР