Без традиционните в последните години тапи по време на голямото

...
Без традиционните в последните години тапи по време на голямото
Коментари Харесай

Коледно чудо: Пускат движението през Витиня преди празниците

Без обичайните в последните години тапи по време на " огромното пътешестване " преди Коледа. Този непредвиден подарък ще получат пътуващите по автомагистрала " Хемус " в сектора при Витиня, увери в коридорите на Народното събрание районният министър Иван Шишков.
" В момента доста интензивно се приключват тунелите на " Витиня ". Лично се надявам, имам и уверението на строителя, че до 20-ти декември да бъде пуснато цялото придвижване. Имам всеки ден информация, сега се поставя асфалт, поставят се деформационни фуги ", сподели той.
" Това е уверението ми от " Автомагистрали ", всеки ден ми пращат фотоси. Има да се поставят мантинели сега, има да се дооформят две или три от деформационните фуги и асфалтът, който ми бе показано, че е изпълнен в огромната си част. Разбира се, времето е такова, че може два дни да се работи, два не, само че все пак виждам, че ще има още един прозорец. Надявам се в този прозорец да завършат и в действителност в този си сектор автомагистрала " Хемус " да стане коледно знамение ", сподели още министър Шишков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР