Без ток и вода вече два дни. Такава е ситуацията

...
Без ток и вода вече два дни. Такава е ситуацията
Коментари Харесай

Абсурд! Мъж, останал без ток от дни, използва за хладилник снежните преспи

Без ток и вода към този момент два дни. Такава е обстановката през последните два дни на доста места в страната.

Така живеят и хората от всички села в Община Две могили след снежната стихия в нощта против неделя. Кметът разгласи бедствено състояние. Причина за неналичието на ток в четири от селата е строшен електрически дирек. Той зарежда и помпената станция в село Пепелина, която зарежда обитаемоте места с вода. Очакванията са и токът, и водата да бъдат пуснати до края на деня.

Станчо живее в едно от селата в региона. Казва, че се топли с газова печка. Успял да си изпълни бидони с вода, само че тя била на изчерпване и в случай че скоро не бъде пусната, ще се принуди да топи сняг. За ледник също употребява снежните преспи, написа " Нова ".

Вече четири дни на мрачно и на студено без достъп до електричество живеят хората и в един от регионите на Ботевград. Семействата от местността " Чеканица " ни потърсиха с молба за помощ, с цел да си върнат естественото всекидневие. Сред тях е Иван Йончев. Той показа, че постоянно в местността токът гасне, а бушоните падат. Често напрежението било под 110V. Много от хората са се преместили в други жилища в града.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР