Без сутиен увисват? Почти вярно Промяната в кожата и в

...
Без сутиен увисват? Почти вярно Промяната в кожата и в
Коментари Харесай

Истини, лъжи и неизвестно за циците

Без сутиен увисват?
Почти правилно
Промяната в кожата и в съединителните тъкани на гърдите може да причинят провисване. Сутиенът попречва ненапълно този развой, само че не всеки път може да запази девически наперения ни бюст. Освен в случай че не се казвате Хали Бери и не сваляте този тип долни дрехи единствено под душа.

Упражненията са зложелател на наперените цици?
Само в рискови обстановки
Ако сте играч по маратонско тичане, тенис или различен интензивно движещ бюста спорт и не употребявате състезателен модел сутиени, то най-вероятно гърдите ви ще страдат от гравитационно привличане. "Освен това, когато показателят на телесна маса падне под 20 кг на квадратен метър, мазнините в жлезите се „ изпаряват “ и „ спихват “ бюста.

Кърменето не е другар на бюста?
Вярно
Бременните дами и кърмачките се радват на по-щедър бюст, само че колкото по-дълго кърмят, толкоз повече кожата се разтяга. И с цел да станат нещата още по-неприятни, откакто спрат да хранят децата си, гърдите им освен че си връщат първичния размер, само че и ги реалокират в посока на пъпа.

Антидепресантите предизвикват карцином на гърдата?
Невярно!
Тези лекарства не запушват потните жлези и не спомагат натрупването на отрови.

Алкохолът покачва риска от карцином на гърдата?
Понякога
Консумирането на повече от две чаши вино и една огромна бира дневно усилва риска с 20 % от развиването на карцином.

Колкото са по-големи гърдите, толкоз по-рискови са?
Спорно е
Според изследване правено в продължение на 11 години, в което са взели участие съвсем 80 хиляди дами, тези от тях, които носят сутиени чашка С са застрашени четири пъти повече от развиване на карцином на гърдата от дами, които са собственички на чашка А. Други проучвания на тази взаимозависимост обаче не са намерили връзка с тази взаимозависимост. Известно е обаче, че едно от провалите, които води след себе си наднорменото тегло, е увеличение на риска от рак на гърдата. Резултатите от други две проучвания са безапелационни, че огромният бюст би могъл да е проблематичен единствено за дами, които са слаби, само че не и за тези, които са великодушни освен в деколтето, само че и в ханша.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР