Без сутиен и със свръхкъса рокля 50-годишната Камелия се появи

...
Без сутиен и със свръхкъса рокля 50-годишната Камелия се появи
Коментари Харесай

Камелия шокира с визията си СНИМКА

Без сутиен и със свръхкъса рокля 50-годишната Камелия се появи на присъединяване! Провокативната изпълнителка шокира купонджиите в пловдивска дискотека с визия, която не прикриваше съвсем нищо от тялото й. Заради бурните танци по време на песните бюстът на Камелия на няколко пъти обилно се разлива пред почерпените посетители на нощното заведение. Долни гащи също не се мяркат, само че това евентуално е поради непрестанните опити на фолкаджийката да прикрива с ръце задните си елементи.

На присъединяване се видя и прословутото й наедряло коремче, за което тя призна, че е в резултата на качени килограми. По време на пандемията поради застояването някогашната Мис Чипровци качва 10 килца и това незабавно се отразява на формите й. Точно в този интервал съвпаднало присъединяване й в лентата " Голата истина за група Жигули ", където феновете се любуват на двойното коремче на чалгарката.

Разголването очевидно не тормози изпълнителката, която се забавлява все едно никой не я гледа. Но пък качването й на сцена, която е по-висока от масите на купонджиите, разкрива великодушна панорама, която евентуално ще остане за дълго в съзнанието на чалга феновете. Мнозина от присъстващите бяха в нощното заведение, с цел да видят и чисто новия опериран нос. След клъцването му чалга дивата беше атакувана, че е изгубила от достоверността си и наподобява на останалите клонинги от жанра.



Разголването не е по никакъв начин непознато на Камелия, откакто преди няколко дни снима новия си клип и там беше без гащи и сутиен. И до момента в който при видеото тревожните фрагменти могат да бъдат изрязани, то при присъединяване онлайн всичко лъсва, написа " България през днешния ден ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР