Без суперзвездата в състава си Аржентина допусна загуба с 2:4

...
Без суперзвездата в състава си Аржентина допусна загуба с 2:4
Коментари Харесай

Без Меси Аржентина загуби от Нигерия, Англия и Бразилия разочароваха


Без суперзвездата в състава си Аржентина позволи загуба с 2:4 от Нигерия в последната си контрола за 2017 година Приятелската намира се състоя в съветския град Краснодар, за където към този момент и двата тима си осигуриха присъединяване на Мондиал 2018. Възпитаниците на Хорхе Сампаоли поведоха с 2:0, само че след това единствено в границите на 30 минути позволиха цялостен поврат от нигерийския състав.

Банега и Агуеро изведоха южноамериканците с попадения в 26-та и 37-та минута, само че Иеанашо върна единия гол за Нигерия малко преди края на първата част. През второто полувреме африканците стигнаха до цялостен поврат с два гола на нападателя на Арсенал Алекс Иуоби и едно попадение на Брайън Идоу.

В друга контролна среща съставите на Англия и Бразилия по този начин и не оправдаха упованията за сериозен голов театър, откакто приключиха 0:0 на стадион „ Уембли “. И двата тима не впечатлиха изключително с изявите си на терена и несъмнено головите обстановки пред двете порти бяха прекомерно малко за упованията преди конфликта.

За разлика от „ трите лъва “ и играчите на Тите съставите на Русия и Испания сътвориха същински голов трилър в инспекцията си в Санкт Петербург.

Жорди Алба откри за Испания още в 9-та минута, а след половин час игра Серхио Рамос удвои, откакто съдията Джанлука Роки отсъди дузпа в интерес на Ла Фурия за игра с ръка в наказателното поле на Кузяев. Четири минути преди края на първата част Смолов върна интригата в срещата, намалявайки за 1:2.

След подновяването на играта „ Сборная “ стигна до изравнителното попадение. То пристигна в 51-та минута, а негов създател бе младокът Алексей Миранчук.

Малко по-късно Испания още веднъж излезе напред в резултата, откакто руснаците сътвориха нова дузпа. Този път Джикия игра непозволено в наказателното поле против Рамос, а капитанът на Реал Мадрид бе прецизен за повторно от бялата точка.

Крайното 3:3 оформи Фьодор Смолов в 70-та минута, откакто означи красиво попадение от границата на наказателното поле.

Ето и останалите резултати:

Китай-Колумбия 0:4

Катар – Исландия 1:1

Словакия – Норвегия 1:0

Румъния – Холандия 0:3

Унгария – Коста Рика 1:0

Буркина Фасо – Кабо Верде 4:0

Сенегал – Южна Африка 2:1

Германия- Франция 2:2

Уелс Панама 1:1

Португалия – Съединени американски щати 1:1. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР