Без справедливост и без ефективна борба с корупцията няма просперитет

...
Без справедливост и без ефективна борба с корупцията няма просперитет
Коментари Харесай

Андрей Ковачев увери, че България ще изпълни препоръките от доклада на ЕК

„ Без правдивост и без ефикасна битка с корупцията няма разцвет и сигурност. България е поела ангажимент, извършва и ще извърши всички рекомендации от отчета на Комисията “, съобщи евродепутатът, съобщи БГНЕС.
В изявлението си той акцентира, че в последните години с помощта и на европейската взаимност е реализиран позитивен прогрес в доста сфери и отричането му не е обективно и заслужено.
„ Да, би трябвало и повече, по-бързо повишение на виталния стандарт, по-ефективна правосъдна промяна. Волята на жителите, в това число и желанието за смяна се осъществят на демократични избори, които предстоят в България пред март следващата година “, сподели Ковачев.
Той изрази мнение, че за разлика от, инициираната от лявата част на залата, която показва страната ни мощно отрицателно, сигурно няма да даде позитивен подтик за решение на отворените въпроси, както и че в предизборна конюнктура този небрежно признат текст, без задоволителен спор и без подготвеност от ляво за повече обективност, единствено покачва страстите, омразата и разединението в българското общество.
„ С Екологичен потенциал не би трябвало да се злоупотребява за предизборна акция на някогашните комунисти, които са и съгласно проучване на „ Политикал капитал “, най-прокремълската партия в целия ляв набор в Европейски Съюз “, съобщи евродепутатът.
В послание към водача на социалистите в Екологичен потенциал Ираче Гарсия Ковачев посочи разликите в позицията на Българска социалистическа партия и тази на ръководената от нея група:
„ Госпожо Гарсия, сигурно знаете, че по доста от централните за европейските социалисти тематики, част от които поставяте в резолюцията, Българска социалистическа партия са на радикално друго мнение от Вас - Истанбулска спогодба, отношение към мигранти и релокация, геополитическа позиция, наказания против Москва “
В умозаключение евродепутатът съобщи, че държавните управления идват и си отиват на избори, а тази предизборна отрицателна резолюция ще се отрази върху облика на страната, а не на държавното управление.
Той изрично не приема натиска от ляво за регистрация на организации на по този начин наречено „ македонско малцинство “.
„ Ние сме за разговор с всички виновни сили в страната и против омразата и разединението “, съобщи Ковачев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР