Без сериозни инциденти и при сравнително висока избирателна активност преминаха

...
Без сериозни инциденти и при сравнително висока избирателна активност преминаха
Коментари Харесай

По предварителни данни: В 11 областни града има избран кмет на първи тур


Без съществени произшествия и при относително висока изборна интензивност минаха локалните избори в страната. По предварителни данни в 11 регионални града се обрисува да има определен претендент още на първи тур. Балотажи се оформят в останалите регионални градове. Сред най-интересните са тези в София, Пловдив и Благоевград.

Увеличават се процентите на обработените изборни бумаги от общинските изборни комисии. В огромните градове към момента са обработени към 20-30% от протоколите, само че в Силистра да вземем за пример са обработени повече от 99% от изборните бумаги. Те идват и ги предават в ЦИК, като по предварителни данни и не на 100% предадени протоколи, в 11 регионални града се обрисува да има определен претендент още на първи тур.

Александър Андреев - представител на ЦИК: Към момента ситуацията е естествена протича обикновено обработването на протоколите, най-малко такава е информацията, която получаваме от цялата страна. Разбира се тук-там може да има закъснение с оглед позволени неточности в протоколите от СИК или въпроси, които се слагат при самото въвеждане на данни. Мисля че все още бихме могли да кажем - всичко е обикновено.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР