Без съмнение WhatsApp е една от най-популярните платформи за съобщения.

...
Без съмнение WhatsApp е една от най-популярните платформи за съобщения.
Коментари Харесай

WhatsApp скоро ще добави индивидуална функция за заключване на чат

Без подозрение WhatsApp е една от най-популярните платформи за известия. По-рано Meta пусна актуализация, която включва няколко нови функционалности в приложението като Meta Avatars и други. В момента платформата работи върху прибавяне на нова функционалност, която ще разреши на потребителите да заключват съответни чатове.

Функцията беше видяна в най-новата бета версия на WhatsApp за Android. Информацията е споделена от WABetaInfo – уеб страница, които последява развиването на WhatsApp (v2.23.8.2). На екрана с информацията за контакт или група потребителите ще могат да заключват избрани чатове. Когато чатът е заключен, той се трансферира в друга секция и може да бъде прегледан единствено посредством достъп с пръстов отпечатък или ключова дума.

Освен това, функционалността предотвратява автоматизираното записване на мултимедийни файлове, получени в заключен чат, в галерията на устройството, като подсигурява, че поверителните фотоси и видеоклипове не са забележими за другите. Ако някой се опита да отвори заключен чат без вярно засвидетелствуване, чатът ще бъде заличен.

Функцията, която сега в развой на разработка, ще добави спомагателна зашита и дискретност за потребителите, които желаят да предпазят своите диалози от любопитните очи.

Всичко това евентуално ще бъде включено в идната версия на WhatsApp, само че към момента няма публично удостоверение за това или пък дата на стартиране. Функцията ще бъде добавена към към този момент съществуващите варианти за сигурност на WhatsApp, които разрешават на потребителите да заключват цялото приложение с биометрично засвидетелствуване.

WhatsApp непрестанно прибавя нови функционалности и усъвършенства своите платформи – гласови известия, редактиране на известия, къси видеоклипове, изчезващи известия и други. Платформата има над 2 милиарда консуматори в международен мащаб.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР