Без съмнение това е един от емблематичните проблеми на Варна,

...
Без съмнение това е един от емблематичните проблеми на Варна,
Коментари Харесай

Христо Димитров: Дупката да стане зала за изкуства

Без подозрение това е един от емблематичните проблеми на Варна, резултат от неналичието на визия за развиването и ръководството на града.

Още преди 4 години близо 75% от интервюираните по тематиката жители са споделили, че централното пространство " Дупката “ в град Варна е извънредно значимо за архитектурния образ на града и културния и обществен живот на жителите.

Много ми се желае за " Дупката “ да спре да се приказва като за най-скъпият паркинг в България, разяснява претендентът за кмет на Варна и лидер на листата на Коалиция " Алтернативата на жителите “ Христо Димитров. Според него това е една от опциите характерните проблеми да бъдат решени с общите старания на ръководството на града, специалистите в съответната област и жителите.

Сред ТОП 3 на подобаващото предопределение в цитираното нагоре изследване са многофункционален културен център с експониране на археологически артефакти от античния Одесос и публично парково пространство.

На това мнение е и ръководителя на Сдружението на Варненските художници Георги Кенаров, част от листата за общински съветници на " Алтернативата на жителите “. " Мястото на така наречен Дупка в центъра на Варна е извънредно уместно за многофункционална постройка за всички изкуства. Тя може да бъде построена с общински средства или посредством публично-частно партньорство “, разяснява Кенаров. Според него във Варна липсва задоволително културна инфраструктура.

Христо Димитров е безапелационен, че откакто се съобщи дефинитивно собствеността към общината и се съгласува със съсобственика, би трябвало да бъде направено възлагане за правенето на капиталов план, който да бъде показан за необятно публично разискване. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Още по тематиката:общо вести по тематиката: 23021.10.2023 »Има ли по какъв начин машините за гласоподаване да бъдат манипулирани?21.10.2023 »Алексей Пампоров: Купуването на ромски гласове е димка, която служи за замъгляване на публичното съзнание20.10.2023 »Успешно завърши процедурата по доверено създаване на софтуера на машините20.10.2023 »Делян Пеевски от Якоруда: Ангажираме се с постигането на действителни промени и европейски стандарт на хората в общините20.10.2023 »От ПП-ДБ подадоха сигнали за подозрения за пазаруване на гласове в страната20.10.2023 »Над 1 милион лв. са похарчили партиите за реклама в медиите, демонстрира изследванепредишна страница[ 1/39 ]следващата страница

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!ИЗПРАТИ НОВИНАбитката за варна
Иван
Портних
1.30
Благомир
Коцев
8.00
Коста
Стоянов
8.00
Павел
Раличков
41.00
Христо
Димитров
51.00
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР