Без съмнение добрата транспортна свързаност между България и Турция означава

...
Без съмнение добрата транспортна свързаност между България и Турция означава
Коментари Харесай

Министър Динкова: България и Турция имат нужда от по-добра транспортна свързаност

„ Без подозрение положителната транспортна съгласуваност сред България и Турция значи непоклатимост и повече туристи сред двете страни. “

Това съобщи министър Зарица Динкова по време на двустранната среща с министъра на културата и туризма на Турция – Мехмед Нури Ерсой , която се организира в Истанбул.

От своя страна турския хазаин съобщи, че повишението на транспортната съгласуваност е извънредно значима и за неговата страна . Той изрази задоволството си от завършилите действия по разширението на потенциала на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево ”.

По време на срещата бе разисквано и популяризирането на България като целогодишна дестинация измежду турските туристически консуматори.

“Страната ни има цялата палитра от сезони и прекарвания, нужни за най-висококачествен туризъм. Ние извънредно доста се гордеем с богатото си културно завещание, което е третото най-голямо в Европа. Устойчивият културен туризъм е жизненоважна част от районните тактики за развиване ”.

Министър Ерсой посочи, че увеличението на полетите на български авиолинии ще способства за по-големия поток от туристи. Той пое ангажимент да се заеме с и сканията на българската страна в тази посока, каквито и да бъдат те.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР