Без роза, в 9 епизод на предаването Ергенът си тръгна

...
Без роза, в 9 епизод на предаването Ергенът си тръгна
Коментари Харесай

Тази красавица си тръгна от Ергенът снощи, но ето какво прошепна тя на Евгени

Без роза, в 9 епизод на предаването " Ергенът " си потегли бизнесдамата Евгения. 

Макар Евгения да даде поръчка още с влизането си, че съвпадението на имената им ще й донесе шанс, това не се оказа тъкмо по този начин. 

" Евгени, поисквам ти да избереш най-подходящата жена за теб. И съм сигурна, че ще го направиш! "

Ергенът й благодари за откровените пожелания. 

" Щастлива съм се, че претърпях това премеждие. Че се срещнах с девойките и с Евгени. А в този момент не преставам да диря любовта на открито и ще получавам безчет рози от доста хора. "

Коя е Евгения и с какво се занимава?

Евгения е от град София. Определя се като красива, упорита, амбициозна, умна, надарена и сполучлива бизнес дама.

Завършила е " Бизнес администрация “ с 6.00 и " Психология “ с 5.87. Бизнесът е в кръвта ѝ.

Регистрирала е лична компания за образование на фрагменти и маркетингови тактики за развиване на бизнеса. Силно развитата ѝ вътрешен глас е най-ценното ѝ качество, което в никакъв случай не я е подвеждало. Шестото ѝ възприятие ѝ подсказва, че ще пожъне победоносен триумф и в " Ергенът “, откъдето ще си тръгне последна, съобщи Ladyzone.bg.br />
Като всяка бизнесдама, стилът ѝ е грациозен и отличаващ се – през цялата година носи рокли, обожава дантели, а обичаният ѝ аксесоар е ветрилото – знак на власт и надзор.

На този стадий от живота си е подготвена да сътвори семейство с образован и убеден мъж. Смята, че Евгени е подобаващ за нея, а фактът, че носят едно и също име, е знак от ориста.

" Усмивката е моя запазена марка. Винаги е на лицето ми - когато съм щастлива или не съм, когато работя или почивам, когато спечелвам или превъзмогвам компликации. С нея всичко е по-красиво! " - е философията на младата дама.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР