Без резултат протече очакваната с интерес очна ставка между Рангел

...
Без резултат протече очакваната с интерес очна ставка между Рангел
Коментари Харесай

Очната ставка по делото Цалапица - без резултат

Без резултат протече предстоящата с интерес " очна ставка " сред Рангел Бизюрев, обвиняем за убийството на Димитър Малинов от Цалапица и един от очевидците в процеса – Ангел Гунчев, съобщи БНР.

В провеждането на разпит и двама до дъно останаха на противоположни позиции по въпроса дали във съдбовната нощ колата, в която е отнесено тялото на убитата юноша, е влезнал на челен или на заден ход. На въпроса на Рантел Бизюрев „ Ти видя ли нещо? “, очевидецът Гунчев отговори с не. В умозаключение всеки от тях съобщи, че споделя истината, а другият - не.

Подсъдимият Бизюрев попита още очевидеца дали е бил уречен от околните Динкови да поддържа избрана весия, която Ангел Гунчев отхвърли. При този безуспешен процес съдът приключва очната ставка. Следващият разпитан очевидец, малолетният Даниел Цветков, описа, че дни преди убийството на Рангел Бизюрев му е нанесъл побой. Причината за това, по самите самопризнания на младежа, бяха осъществени от него обири и други дребни закононарушения. Затова Рангел го бил с юмруци и ритници по лицето. Бизюрев призна за побоя, само че отхвърли да го е ритал и удрял, като по думите му, единствено го зашлевил с няколко шамара, тъй като очевидецът е с нежна физика, добави той.

След това младежът Даниел сподели, че познава всички забъркани в случая, описвайки убития Митко дъбър и мирен, единият от братята Динкови – Борислав като нападателен, другият – Валентин - балансиран, а за Рангел Бизюрев нямаше мнение. Стана ясно, че сред Димитър Малинов и единия близнак – Борислав е имало остро напрежение поради спор за локално момиче – малолетната Яница. По спомените на очевидеца Даниел, сред двамата даже е зародил конфликт.

Следобед делото ще протече с разпит на скришен очевидец и приемане на експертизи. Процесът продължава и на следващия ден.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР