Без реклама на биткойн и други подобни проекти в социалната

...
Без реклама на биткойн и други подобни проекти в социалната
Коментари Харесай

Facebook затвори врати за криптовалутите

Без реклама на биткойн и други сходни планове в обществената мрежа

Фейсбук повече няма да приема реклами на финансови артикули и услуги, които постоянно се асоциират с въвеждащи в подвеждане практики

Фейсбук забрани каквато и да е реклама на криптовалути в обществената мрежа, както и в услугата за шерване на фотоси Instagram, стана ясно тази седмица от изказване на Роб Ледън, шеф по ръководство на артикули в компанията.

По неговите думи, Фейсбук повече няма да приема реклами на финансови артикули и услуги, които постоянно се асоциират с въвеждащи в подвеждане рекламни практики. Решението към момента не е дефинитивно и Фейсбук може да го преразгледа, когато изготви по-добри логаритми за установяване на недобросъвестните практики.

Забраната касае разнообразни криптовалути, включително биткойн, оферти за токени в границите на ICO (Initial Coin Offering – първично обществено предложение на нови единици криптовалута), както и бинарни варианти.
още по тематиката
След неконтролируемо повишаване в края на предходната година, през януари криптовалутата претърпя сериозен спад, вследствие на дейностите на някои държавни управления, включително в Китай и Южна Корея. В момента курсът на биткойн е под 10 000 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР