Без реална работа няма да имаме бюджет, комисии. Трябва разговор

...
Без реална работа няма да имаме бюджет, комисии. Трябва разговор
Коментари Харесай

Вили Лилков: Председателят на СОС трябва да има подкрепата на мнозинството

Без действителна работа няма да имаме бюджет, комисии. Трябва диалог сред водещите политически сили в Столична община.Все още повече от хората ги държи предизборната тресчица. Тя би трябвало да се преживее. Това съобщи Вили Лилков от „ Синя София ” в ефира на бТВ.

„ Аритметично въпросът може да се реши единствено от ПП-ДБ в конфигурация с ГЕРБ или Българска социалистическа партия. Призовавам тези съществени политически играчи да седнат на масата за договаряния. В „ Синя София ” сме подготвили общото сечение сред стратегиите на множеството политически сили. Има общи неща, които могат да са основа за бъдеща работа. Презастрояването на София, развиването на северните региони, развиването на минералните извори, политиките за децата и възрастните хора ”, разяснява той.

„ До края на месеца би трябвало да сме подготвени с проект сметката за чистотата, тъй като до края на декември би трябвало да се одобри. Ако не стане това, ще работим с тази от 2022 година ”, добави още той.

По думите му за ръководител на СОС би трябвало да се избере човек с огромно болшинство зад него.

 „ Знам какъв брой е значимо да се преодолеят тези земетресения от предизборната акция. До седмица-две ще се успокоят нещата, само че би трябвало допустимо най-бързо да тръгнем напред. Глас национален – глас божи, одобряваме ролята, избрана ни от гласоподавателите, ще помогнем на всички останали доколкото е допустимо общината да върви напред ”, акцентира още Лилков.

По думите му неговата роля в изборите е била „ градивна и ориентирана ”: „ Ние не атакувахме никого персонално, не ползвахме тролове. Моята роля бе да дадем дясна опция. ”

„ ГЕРБ не са водили диалози с мен да съм техния кандидат-кмет. Единственият диалог с Румен Христов беше за поддръжката на СДС-София за „ Синя София ”, безапелационен бе той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР