Без разговор няма как да се случат нещата. Готов да

...
Без разговор няма как да се случат нещата. Готов да
Коментари Харесай

Министър Радев за протестите: Без разговор няма как да се случат нещата

„ Без диалог няма по какъв начин да се случат нещата. Готов да отида при протестиращите на място на автомагистрала „ Тракия “. “

Това съобщи енергийният министър Румен Радев в Раднево, представен от „ Българска телеграфна агенция “. Той разяснява митингите на енергетиците и миньорите у нас, които втори ден блокират страната .

Днес той трябваше да организира среща с законните синдикални представители на ТЕЦ-а и на „ Мини Марица изток “ и управленията на двете сдружения, само че синдикатите отхвърлиха да участват и да водят договаряния.

Министър Радаев съобщи още, че е извънредно време да стартира да се работи, а освен да се приказва за преход , който по този начин или другояче няма по какъв начин да се случи внезапно. Той прикани да не се основава напрежение в обществото за конфигуриране на една група хора против друга група хора. По думите му протестиращите енергетици и миньори с нищо не заплашват действието на системата сега. 

Междувременно блокадата на основни пътни артерии в Старозагорско продължава и към този миг . Блокирано е прекосяването през прохода Хаинбоаз в региона на село Гурково, детелината на автомагистрала „ Тракия “ към Стара Загора и Хасково на 208-и километър и основния път София-Бургас .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР