Без работа остана Бате Енчо заради коронавируса.В тези времена никой

...
Без работа остана Бате Енчо заради коронавируса.В тези времена никой
Коментари Харесай

Бате Енчо търси работа като шлосер

Без работа остана Бате Енчо поради ковид.

" В тези времена никой не прави детски тържества и разумно не получавам предложения. Но мога да работя и друго - в случай че някой търси стругар, дано ми се обади. В учебно заведение имах шестица по шлосерство и съм доста добър! Ще нарязвам арматури, в случай че се постанова. Мога и като защита на обект да работя - неприличен труд няма. Като някои пенсионери ще си облека една униформа и ще се подкрепям по през целия ден ", съобщи пред " България Днес " артистът, като признава, че сега си стои у дома и прекарва времето си в гледане на документални филми.

Доскоро Бате Енчо работеше и в детски увеселителен парк в столицата, само че поради пандемията и той затвори порти. Енчо Данаилов, както е цялото име на русенския актьор, признава, че не мисли за датата 21 декември, когато се чака ограниченията да бъдат разхлабени и някои от обектите още веднъж да проработят. " Няма смисъл да се ядосваме. Шопите са го споделили: " Оти да се косиме, като че мине ". Аз съм от Русе и там следваме повелята на власите, че може да се удавим в края на Дунава. Затова и не разпореждам очаквания на тази дата, с цел да не се удавим най-после ", добави с усмивка 63-годишният любим на малчуганите.

Бате Енчо показа още, че откогато си стои по-продължително у дома, са се отключили болежки в краката му. " Сигурно стана, тъй като стопирах да танцувам. Като го правех, нямах никакви проблеми. Някои хора ги болят от танци, а мен от стоене ", майтапи се самичък със себе си артистът.

" Болестта е страшна, само че всяка зима хората кихат и кашлят, тъй че и това сме го виждали ", приключи Бате Енчо, който е безапелационен, че каквото и да се случва, няма да губи усмивката си и възприятието си за комизъм.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР