Без предварително записване на час имунизации срещу Ковид-19 ще се

...
Без предварително записване на час имунизации срещу Ковид-19 ще се
Коментари Харесай

Два „зелени коридора“ за имунизация срещу Ковид-19 ще работят в област Русе през уикенда

Без авансово записване на час имунизации против Ковид-19 ще се правят през днешния ден от 09.00 до 15.00 часа в Белодробната болница „ Д-р Димитър Граматиков “ в Русе, а от 10.00 до 14.00 часа в беленската болница „ Юлия Вревска “.

И на двете места са обезпечени препаратите на „ Пфайзер “ и „ Янсен “, като в Бяла ще бъде налична и имунизацията на „ Модерна “, само че единствено след авансово записване на час на телефон: 0889514515.

Утре също ще има два „ зелени коридора “ в региона. Отново без авансово записване на час ваксини ще се слагат в Бяла на същото място и по същото време, както и от 09.00 до 13.00 часа в русенския медицински център „ Медик консулт “, намиращ се на ул. „ Воден “ 6. Ваксините, които ще се слагат там са на „ Пфайзер “ и „ Янсен “, като за препарата на „ Модерна “ е належащо авансово записване на телефонен номер: 0883992000 за Медицински център „ Медик консулт “, а за Бяла на: 0889514515. От всички лечебни заведения твърдят, че даже при съществуването на доста искащи да се ваксинират, никой няма да бъде върнат и при нужда работното време ще бъде удължено.

Справка в Единния информативен портал сочи, че за последните 24 часа инфектираните в Русенско са 215. Така региона се оказва, че е на 13-о място по заболеваемост в страната. По-подробна информация по отношение на разпространяването на болестта очаквайте по-късно денем.

Припомняме, че за регионалния шеф Анатоли Станев водещ приоритет в ограничение разпространяването на коронавирусната зараза е даването на опция на всеки, който желае, да се имунизира в комфортно за него време. Фокус ще бъде подложен и върху по-детайлна осведомителна акция по отношение на рисковите на болестта.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР