Без някой да го е искал от мен лично изказвам

...
Без някой да го е искал от мен лично изказвам
Коментари Харесай

Симеонов: Сбърках за клас „Прослужено време“

Без някой да го е желал от мен персонално изричам страдание за отзвука, който провокираха думите ми, персоналното ми мнение. Преценявам, че беше неточност да споделям персоналното си мнение, тъй като то се одобри като позиция на държавното управление и се наложи да се влиза в този противен пояснителен режим. Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов в Министерски съвет след среща с премиера Бойко Борисов и синдикатите по отношение на изявлението му за отпадането на клас "Прослужено време ", съобщи "Фокус ".

"Съжалявам, че съм си изразил персоналното мнение, ще се постарая отсега нататък това да не се повтаря ", разяснява той. "Току що завърши среща при министър-председателя с наличието на министъра на финансите, както и представителите на синдикатите. Срещата беше провокирана от необятния медиен отзив от мое изказване, което категорично подчертах, че е персонално във връзка визията ми по въпроса за така наречен клас ", уточни вицепремиерът.

"На срещата обсъдихме както този въпрос, по този начин и като цяло работата на Националния съвет за тристранно съдействие и се обединихме се към позицията, че всички тематики, свързани с трудовото законодателство, би трябвало да бъдат обсъждани там ", изясни Валери Симеонов. Той добави, че следва да се вкарат организационни промени в работата на съвета с приемането на стратегия, в която да са заложени всички противоречиви и настоящи въпроси.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР