Без нито една двойна грешка в мача си от третия

...
Без нито една двойна грешка в мача си от третия
Коментари Харесай

Перфектно представяне на Арина Сабаленка на Australian Open

Без нито една двойна неточност в мача си от третия кръг на Australian Open, Арина Сабаленка продължава сполучливата си серия в Мелбърн парк.

Световната номер 5 затвърждава безупречното си показване от началото на сезона, откакто отстрани с 6:1, 6:3 американката Шелби Роджърс на Род Лейвър Арена.

Роджърс поведе във втория сет с 3:1, само че Сабаленка изигра блестящи пет следващи гейма, с цел да завоюва частта с 6:3, а с това и мача след час и 27 минути игра.

Сабаленка загуби единствено един гейм от сервис и не допусне нито една двойна неточност в мача против американката.

" О, Боже мой, направих съвсем всичко, с цел да се опитам да подобря подаването си. Гледах доста видеоклипове на моя сервис. Дори не можете да си визиите какъв брой съм работила. Просто съм супер благополучен сега, че всичко това работи ", разяснява след мача Сабаленка.

Тя ще играе в събота с белгийката Елизе Мертенс за място измежду последните 16, откакто 26-ата сложена белгийка в профил в третия кръг победителката от Хобарт Лорън Дейвис с 6:4, 6:3.

19-та сложена Екатерина Александрова от Русия също продължава в четвъртия кръг, откакто съумя да отстрани с 1:6, 6:2, 6:3 американката с уайлдкарт Тейлър Таунсенд. Но деветата сложена сънародничка на Александрова Вероника Кудерметова отпадна, отстъпвайки на американската квалификантка Кейти Волинец в три сета.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР