Без никакви химикали и възможни алергични реакции, струва си да

...
Без никакви химикали и възможни алергични реакции, струва си да
Коментари Харесай

С този метод почистването на микровълновата печка е детска игра

Без никакви химикали и вероятни алергични реакции, коства си да се опита.

Ще Ви бъдат нужни следните неща:

Вода
Гъба за миене или микрофибърна забрадка
Кухненска хартия
Лимон
Взимаме подобаващ съд, в който наливаме вода до неговата половина (купичка или дълбока паница, които могат да се употребяват в микровълнова фурна).

След което срязваме лимона, който сме подготвили на две и изстискваме сока му в съда с вода. След това лимона го нарязваме и също го слагаме в съда с водата.

После пъхаме съда в микровълновата и включваме за 5 минути – по отношение на настройките, може времето малко да варира. Това време ще бъде задоволително, с цел да може фурната да се извърши с „ лимонена “ пара.

След като времето изтече, оставяме за още няколко минути фурната затворена, с цел да може парата да подейства на по-активните замърсявания.

Като минат най-малко десетина минутки изваждаме съда от фурната, а нея я изключваме деликатно. Препоръчително е да бъде изключена от контакта, с цел да можем да продължим работа по нея и да обработим насъбраната нечистотия.

С помощта на гъба започваме да чистим най-замърсените елементи – от горната страна и в профил, а най-после се заемаме и с дъното на фурната. На помощ при разчистване идва и кухненската хартия.

При по-упоритите петна можем да потопим гъбата в съда и да поставим повече старания при търкането.

По този метод ще имаме добре почистена фурна, без никакви химикали и вероятни алергични реакции. Струва си да се опита.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР