Без навременна актуализация на бюджета, не можем да помогнем на

...
Без навременна актуализация на бюджета, не можем да помогнем на
Коментари Харесай

Нинова: Без навременна актуализация на бюджета, не можем да помогнем на хората

Без навременна актуализация на бюджета, не можем да помогнем на хората. За това предизвести министърът на стопанската система Корнелия Нинова.

„ Не вярвайте на изказванието, че може да се гласоподават обществените ограничения, без да се гласоподава огромният държавен бюджет. Ако стане по този начин, приходите няма от кое място да дойдат. Забавянето на актуализацията на план-сметката е безконтролно към хората и нездравословно за страната ”, съобщи тя след днешното съвещание на Министерския съвет.

Тя прикани депутатите да проявят разсъдък и да се погрижат за хората и за стабилността на България. „ Те стоят над партийния и стопански интерес ", акцентира Нинова.

Тя изрази страдание за това, че политическата стихия у нас сега отклонява вниманието от някои положителни вести. „ Днес в Министерски съвет дадохме добър образец за това по какъв начин се работи в интерес на хората. Гласувахме над 534 000 лева да отидат при 838 фамилии на деца, които останаха без място в детските градини. Отпуснахме и 15 млн. лева за строителство и ремонт на спортни площадки в учебните заведения ”, сподели още министърът на стопанската система, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР