Без напрежение премина 32-ят ден на антиправителствен протест в столицата.

...
Без напрежение премина 32-ят ден на антиправителствен протест в столицата.
Коментари Харесай

Без напрежение премина поредният ден на протести у нас


Без напрежение мина 32-ят ден на антиправителствен митинг в столицата. Остават блокирани трите огромни кръстовища в София. Яйца и домати полетяха към постройката на Министерския съвет в снощната вечер на неодобрение против кабинета и основния прокурор.

Междувременно майките на деца с увреждения от самодейността “Системата ни убива” оповестиха, че са подготвени на крайни дейности, в случай че палатковия им лагер на Софийския университет бъде отстранен.

По-късно вечерта митингът продължи с шествие по жълтите павета. И доближи до “Орлов мост”. Там протестиращите с факли изписаха " Оставка ".
Ден 32: Факелно шествие мина по бул. " Цариградско шосе " По-рано протестиращите още веднъж замерваха постройката на Министерския съвет с яйца и домати
След това със факелно шествие се насочиха към хотел “Плиска”, като блокираха бул. “Цариградко шосе”.

По пътя протестиращите затвориха придвижването по локалните платна. Колона от коли се образува в посока към център. Протестиращите стигнаха малко след хотел “Плиска”, след което се върнаха назад в палатковия лагер на “Орлов мост”.

И през днешния ден палатковият лагер на “Орлов мост” остава. Протестиращите обясниха, че нощес не е имало полиция, която да ги охранява, като се е наложило да се обадят на 112, с цел да повикат органите на реда.

Те са безапелационни, че ще пропущат коли за спешна помощ и пожарни коли.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР