Без масово тестване, 14-дневна карантина за всички, които са били

...
Без масово тестване, 14-дневна карантина за всички, които са били
Коментари Харесай

След Григор: Без масово тестване, карантина на кмет, журналисти и фенове в Хасково

Без всеобщо тестване, 14-дневна карантина за всички, които са били на под 1,5 метра от Григор Димитров по време на визитата му в Хасково на 16 и 17 юни. Това реши на изключително съвещание регионалният Кризисен щаб за ковид в града.
Карантината важи с дата 16 юни.
Ще се трансформира ли Хасково в огнище на ковид?
Преди тенис шампионата в Загреб тенисистът се видя с почитатели и публицисти, треньорите на клуба, срещна се и с кмета на града Станислав Дечев, оповестяват Haskovo. info и BTV.
Издирват се всички контактни лица. Никой не знае какъв брой са те, стана ясно от думите на ръководителят на щаба и регионален шеф доктор Стефка Здравкова.
Тя прикани хората към съзнание и в случай че са имали непосредствен контакт с Гришо да алармират в Регионалната здравна ревизия.
Всеки, който желае да се тества непринудено, може да го направи, само че това няма да анулира карантината, акцентира доктор Здравкова.
Проби ще бъдат взимани единствено на хората със признаци. Дори и при негативен резултат за ковид те ще останат под 14-дневна карантина. От през днешния ден лабораторията към Първа поликлиника стартира да прави PCR проби, само че с потенциал 15 – 20 дневно, което към този момент е незадоволително, сподели още Здравкова.
Започва цялостна стерилизация на кортовете в месността Кенана, където са били срещите с почитатели и където Димитров тренира до момента в който беше в Хасково.
Тестват тенисистите от Загреб, рекомендация за карантина към виделите Григор в Хасково*
Как се стигна дотук и какво се случва в света на тениса след признанието на Григор Димитров ще намерите в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР