Без мама и без гадже отпразнува 19-ия си рожден ден

...
Без мама и без гадже отпразнува 19-ия си рожден ден
Коментари Харесай

Лоренцо получи нешо много лъскаво от Гринго за ЧРД!

Без мама и без гадже отпразнува 19-ия си рожден ден Лоренцо . Наследникът на Софи Маринова означи непретенциозно празника. Компания му вършат подбран стеснен кръг от хора, измежду които Емрах - синът на Тони Стораро .

Софи доста желае да вдигне ваучър за знамение и приказ на сина си, само че работата й стопира. B разгара на летния сезон Маринова има присъединяване всеки ден. И няма по какъв начин да се прибере в София, с цел да е до Лоренцо. Въпреки тона изпълнителката на „ Стари рани " готви величествен подарък на своя правоприемник.

Тя ще му го връчи незабавно щом уговорките й на сцената намалеят. „ Софи не се събра с Лоренцо, тъй като е на другия завършек на България “, сподели пред „ България Днес " импресариото на Софка. „ Ще му подари нещо, което ще му остане за цялостен живот. Много е първокласно. Лоренцо ще се усеща доста благополучен, щом зърне подаръка си. Огромен е ", сподели още пиарът на Софи - Тодореско .

Първия подарък по случай рождения си ден Лоренцо получава от Гринго. Мъжът на Софка изненадва наследника на обичаната си още рано сутринта. „ Гринго му подари нещо доста лъскаво. В момента се поставят буквите на подаръка. Ще бъде изписано „ Лоренцо Мюзик България ".

„ Скоро Лоренцо ще се покаже пред всички подаръка си от Гринго. Това мога да кажа към този момент “, разясни мениджърът на Софка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР