Без лоши чувства е по кината вече от почти седмица

...
Без лоши чувства е по кината вече от почти седмица
Коментари Харесай

Защо Дженифър Лорънс се е съгласила на голата сцена в Без лоши чувства

" Без неприятни усеща " е по кината към този момент от съвсем седмица и евентуално много хора към този момент са имали опцията да отидат на кино, с цел да гледат първата 18+ комедия, в която Дженифър Лорънс взе участие.

Лично ние не сме сюрпризирани от това какъв брой добре ѝ се получава, тъй като тя постоянно някак е носила комедията в себе си. Приходите от бокс офиса пък са много положителни поради жанра на кино лентата. До момента приказваме за съвсем 25 милиона $ в международен мащаб.

Без да издаваме доста от сюжета, само че във кино лентата има една сцена, която почитателите на Лорънс сигурно са гледали с необятно отворени очи. Даже може и да не са мигали за всеки случай. Става дума за сцената, в която Мади, героинята на актрисата, е чисто гола на плажа.

По принцип не сме привикнали да виждаме актриси от ранга на  в сходни подиуми, само че самата тя изобщо не съжалява. И даже не се е замисляла кой знае какъв брой доста дали да я снима, тъй като ѝ се е сторила радостна и занимателна.

Според Variety, снимането на сцената е лишило цялостен един ден и доста подготовки, с цел да се получи всичко както би трябвало. И тъкмо както е във кино лентата, всички доста са се забавлявали по време на фотосите.

Дженифър Лорънс и Андрю Фелдман, който влиза в ролята на 19-годишния младеж, който би трябвало да бъде съблазнен от Мади, споделят, че са си прекарали ужасно. И въпреки режисьорът Джин Ступницки да е писал сюжета, искайки точно носителката на Оскар да изиграе Мади, Лорънс споделя, че двете не си наподобяват толкоз. Просто актрисата счита, че тя има по-добра преценка от героинята си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР