Без контрол от албума Чуй душата ми от 2021 година

...
Без контрол от албума Чуй душата ми от 2021 година
Коментари Харесай

Лили Иванова покори сърцата на публиката в Пловдив

" Без надзор " от албума " Чуй душата ми " от 2021 година даде начало на втория концерт на Лили Иванова в Античния спектакъл в Пловдив.

Повече от час и половина примата на българската известна музика влияе с неповторимия си глас и изтънчено наличие на публиката, която не спираше да я приветства на крайници. За първи път в кариерата си певицата прави два поредни концерта в Античния спектакъл.
 Българска телеграфна агенция
Нови и незабравими песни изпя Лили Иванова, а особено място в съвсем всяко осъществяване имаха китарите на музикантите Ангел Дюлгеров и Иван Йорданов - Чери. Певицата върна публиката в 90-те, само че с ново звучене, когато с песента " Невероятно " сподели и попита " Всичко е обяснимо, всичко се претърпява. Ти разбра ли какво си имал и какво остава? ".



" За тебе бях " и " Щурче " подвигнаха множеството на крайници, само че " Детелини ", преди която Лили Иванова се пошегува, че няма единствено тя да пее, и " Ветрове " го накара да не стопира да приветства и скандира " Лили " и " Браво ".

" Вие сте убийствена аудитория " и " Пловдив си е Пловдив " възкликна примата при нестихващите бурни овации, с които екзалтираните слушатели посрещаха края на всяко нейно осъществяване.



Певицата показа нейния „ Li Orchestra “ в състав: Ангел Дюлгеров, който е аранжор на цялата стратегия на концертите и извършва солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев - на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.
 Българска телеграфна агенция
" Happy birthday " пя публиката на Иван Йорданов - Чери, който ден преди огромния християнски празник Успение Богородично получи като подарък от примата икона за рождения си ден.

 Българска телеграфна агенция

" За нищо няма да се оправдая - последната ми дума ще е ария! ", изпя Лили Иванова, откакто публиката я върна на бис. Националното турне на Лили Иванова, на което Българска телеграфна агенция е медиен сътрудник, стартира в родния ѝ град Кубрат на 14 април и ще продължи до края на годината.

На 24 август следва концерт в Пазарджик. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември - в Шумен, Русе, Добрич. Кулминацията на турнето е в София на 4 декември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР