Без компромис, който да бъде все пак и принципен в

...
Без компромис, който да бъде все пак и принципен в
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Трябва да вземем драматичнo решениe, което ще предопредели съдбата на самата коалиция

" Без компромис, който да бъде въпреки всичко и кардинален в тази обстановка на война, обединението доста мъчно ще продължи. " Това съобщи пред БНР политологът Даниел Смилов.

" Вълнението към този момент е почнало. Ние би трябвало да вземем решение и това е едно от тези трагични решения, което ще предопредели ориста на самата коалиция. "

Клатенето на лодката лишава сила на ръководещите да се концентрират върху по-важни за страната въпроси, акцентира политологът.

По отношение на Украйна Българска социалистическа партия е заела прекомерно последна позиция, това е на процедура позицията на " Възраждане " в българския парламент, разяснява Даниел Смилов.

" Би било доста неверна политика от тяхна страна да създадат блъф, а по-късно да го изпълнят. Българска социалистическа партия сега не са в особена кондиция. Състезавайки се с " Възраждане " за тези гласове, губят още някаква част от по-центристкия си електорат и са напът да се свият под 10% и под " Възраждане ". Струва ми се, че ще създадат неточност. "

Това е обстановка, която прави управническото уравнение съвсем невероятно, означи Смилов в предаването " Преди всички ".

Въпросът за Украйна не е част от съдружното съглашение и може да бъде подложен за гласоподаване в Народното събрание, посочи Смилов.

По думите му в обединението към момента има капацитет и това държавно управление към момента има какво да направи, тъй като страната има запас за справяне с рецесиите.

" Така че би било безконтролно една партия просто да си вдигне шапката. "

" Все още споменът от предходното ръководство е задоволително жив, което дава може би някакъв небосвод на тези четири партии да се схванат ", счита още Даниел Смилов.

Не може да се изключи поява на нови субекти и то по метод, който да промени салдото в политиката като цяло, уточни в умозаключение той.

" Има едно скупчване в този коренен бранш, с риск той да се пренасели. Там ще бъдат " Възраждане ", Българска социалистическа партия при ръководството на Корнелия Нинова – сякаш и тя е влезнала в тази ниша, Стефан Янев загрява по тъч линията тъкмо в този бранш. Накрая може да се окаже, че този терен, който по принцип е много кафяво глинест, може да се окаже непълен да събере всичките искащи да тичат по него. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР