Без коментари приключи срещата на министър-председателя с посланиците в МС,

...
Без коментари приключи срещата на министър-председателя с посланиците в МС,
Коментари Харесай

Борисов към посланиците: Как се поддадохте на фалшиви внушения

Без мнения завърши срещата на министър-председателя с посланиците в Министерски съвет, която продължи към час.
„ Не ви се дразня, само че съм изумен по какъв начин вие се поддадохте на едни подправени внушения”, по този начин се е обърнал министър председателят към дипломатите, предава bTV.
Премиерът Бойко Борисов предложения всички посланици в Министерски съвет, с цел да изрази пред тях недоволството си от отрицателните мнения от непознати политици и медии към България във връзка с убийството на Виктория Маринова.
Премиерът Бойко Борисов, основният прокурор Сотир Цацаров и министърът на вътрешните работи Младен Маринов са показали всички елементи по престъпното следствие за жестокото закононарушение.
Борисов е декларирал, че е очаквал от непознатите посланици и медии да се обадят и попитат в Министерски съвет за детайлности по случая, преди да разгласяват позиции и мнения за убийството, само че досега няма нито едно позвъняване.
Убийството на Виктория Маринова, която бе телевизионна водеща, провокира необятен интернационален отзив поради първичните подозрения, че може да е обвързвано с работата ѝ като публицист.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР