Без кислород човешкото съществуване е невъзможно. Следователно здравето на белите

...
Без кислород човешкото съществуване е невъзможно. Следователно здравето на белите
Коментари Харесай

Шест правила за здрави бели дробове: не давайте шанс на рака

Без О2 човешкото битие е невероятно. Следователно здравето на белите дробове е належащо изискване за пълностоен човешки живот, написа zdrave.to.

За да поддържате дробовете си чисти, би трябвало да живеете тук-там с съвършена екология, само че не всеки има този разкош.

В същото време има 6 съществени точки, следвайки които можете да поддържате здрави белите си дробове до дълбока старост.

Почистване на белите дробове

Спрете пушенето. Това не е единствено неприятен, а гибелен табиет. Пушенето е най-тежката щета, която може да бъде нанесена на белите дробове. 

Дихателните извършения оказват помощ на белите дробове да се изчистят механично. Повърхностното дишане постоянно е резултат от неприятна белодробна функционалност или затънал метод на живот.

Дълбокото дишане, в противен случай, разрешава на белите дробове да се отворят и да премахне натрупаната слуз.

Отпускайте се най-малко един път дневно, с цел да вдишате с цялостния размер на гърдите си. Внимание: от непотребния О2 може да почувствате замаяност!

Знаете ли, че шам-фъстък, бульон от овесени ядки с мляко, мед и чесън способстват за здравословната функционалност на белите дробове и понижават риска от рак на белия дроб.

Намалете броя на източниците на замърсяване на въздуха във вашия дом: идентифицирайте и елиминирайте плесен, спрете да употребявате нападателни синтетични почистващи препарати и най-после премахнете килимите за събиране на прахуляк.

Отлични почистващи резултати се дават посредством инхалация на основата на хвойна, дъбова кора, листа или масло от евкалипт, лавандула, мента. Помагат и леките и постоянни разходки в иглолистни гори.

Чайовете от мащерка, мента, медуника, подбел, корен от женско биле са известни от стотици години, в случай че не и повече, като естествени средства за битка с респираторните болести.

Едно от главните условия за поддържане на здравето на белите дробове, а затова и на живота, е годишният флуорографски обзор.

Туберкулозата към момента е в първите 10 заболявания, убивайки милиони животи по целия свят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР