Без капка свян телевизионната водеща Ива Сапунджиева вае голи женски

...
Без капка свян телевизионната водеща Ива Сапунджиева вае голи женски
Коментари Харесай

Ива Сапунджиева се показа без дрехи? Тв водещата рисува съблазнителни женски тела

Без капка срам телевизионната водеща Ива Сапунджиева вае голи женски тела с молив и четка. Докато тя си играе с боите вкъщи, мъжката публика във фейсбук тръпне в очакване да види идващите й картини.

Феновете й точат лиги по тях, а някои в мненията питат дали на изображението е самата тя. На най-напиращите за отговор, водещата дава отговор уклончиво. Обаче дали на рисунките е тя, не излиза наяве. Това още повече подлудява почитателите, които се надпреварват да ги купуват.

От обява във фейсбук излиза наяве, че нейна картина краси столичната изложба „ Арте “, където Ива Сапунджиева взе участие с графика на женски бюст. Освен разсъблечени тела, в профила й участват картини на рицари-тамплиери. Вероятно си пада и по тях.

Още повече, че нейното предаване „ Знаците “ преглежда тематики от тайните общества. Но в творчеството на Ива доминират еротиката и любовта, а това няма по какъв начин да не разсъни интереса на почитателите. Въпреки че тя обществено се оплака от приемане на доста любовни известия, те надали ще спрат, тъй като тв водещата умее да предизвика мъжките мечти.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР