Без жертви и сериозни наранявания на пострадалите се размина инцидент

...
Без жертви и сериозни наранявания на пострадалите се размина инцидент
Коментари Харесай

Инцидент за малко да помрачи Ел Класико при вторите отбори на Реал и Барселона

Без жертви и съществени пострадвания на потърпевшите се размина случай по време на дуел сред вторите тимове на Реал Мадрид и Барселона през уикенда. Част от оградата на едната естрада на стадион “Алфредо Ди Стефано ” на клубната база на “лос меренгес ” се срути и няколко фена на “белите ” се оказаха под голям брой други ентусиасти.

За благополучие, всичко се размина без нищо съществено, като единствено един ентусиаст се нуждаеше от лекарска помощ.

Неприятната преживелица пристигна в добавеното време, когато Серхио Арибас осъществя дузпа за крайното 3:0 в интерес на Реал Мадрид Кастийя, с което домакините отстраниха каталунския съперник с общ резултат 5:4.

Това беше реванш от полуфиналния плейоф за класиране в Сегунда дивисион. Барса Атлетик беше спечелил първия конфликт с 4:2.

Сега дубълът на Реал ще играе край с Елденсе, който ще е в две срещи на разменено посещение. Крайният победител се класира за втория ешелон на испанския футбол. Наставник на втория отбор на “белите ” е легендата Раул Гонсалес.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР