Без истинска работа няма да имаме бюджет, комисии. Трябва разговор

...
Без истинска работа няма да имаме бюджет, комисии. Трябва разговор
Коментари Харесай

Вили Лилков: Призовавам политическите сили да седнат на масата за преговори в Столична община

Без същинска работа няма да имаме бюджет, комисии. Трябва диалог сред водещите политически сили в Столична община.Все още повече от хората ги държи предизборната тресчица. Тя би трябвало да се преживее. Това изясни Вили Лилков от „ Синя София” в ефира на бТВ.

„ Аритметично въпросът може да се реши единствено от ПП-ДБ в настройка с ГЕРБ или Българска социалистическа партия.

Лилков приканва главните политически играчи да седнат на масата за договаряния и добави, че в „ Синя София” са подготвили общото сечение сред стратегиите на множеството политически сили.

" Има общи неща, които могат да са основа за бъдеща работа. Презастрояването на София, развиването на северните региони, развиването на минералните извори, политиките за децата и възрастните хора”, изясни той.

Според него за ръководител на СОС би трябвало да се избере човек с огромно болшинство зад него.

„ Наясно съм какъв брой е значимо да се преодолеят тези земетресения от предизборната акция. До седмица-две ще се успокоят нещата, само че би трябвало допустимо най-бързо да тръгнем напред. Глас национален – глас божи, одобряваме ролята, избрана ни от гласоподавателите, ще помогнем на всички останали доколкото е допустимо общината да върви напред”, акцентира още Лилков.

Вили Лилков разяснява и миналите избори.

„ ГЕРБ не са водили диалози с мен да съм техния кандидат-кмет. Единственият диалог с Румен Христов беше за поддръжката на СДС-София за „ Синя София”, безапелационен бе той.

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР