Без и четирите партии да гласуват заедно в Народното събрание,

...
Без и четирите партии да гласуват заедно в Народното събрание,
Коментари Харесай

Вигенин за коалицията: Каквото сме се разбрали, се е случило

Без и четирите партии да гласоподават дружно в Народното събрание, няма по какъв начин да се вземат решения, това съобщи зам.-председателят на Народното събрание от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. Той добави, че се случва опозицията също да прокарва решения с присъединяване на някоя ръководеща партия, само че те не са били значими.

Каквото сме се разбрали на високо политическо равнище, се е случило с решения на държавното управление или на Народното събрание, съобщи Вигенин. „ Да не сътворяваме напрежение измежду хората, че се разпадаме или че предстоят нови избори, тъй като това минимум ни би трябвало сега ”, прикани той.

Вигенин съобщи също, че две от партиите в ръководещата коалиция са нови, което значи, че те още  се настройват за управлениет. По въпроса за Северна Македония и отношението към присъединението ѝ към Европейски Съюз, той сподели следното: „ Ако ме питате дали през днешния ден би трябвало да отпадне ветото, ще кажа не, тъй като нищо не е направено по въпросите, които поставихме ”. Той добави, че би трябвало да има ясни задължения от Скопие за дейности и по този начин натискът да е по-скоро върху Северна Македония, а не върху България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР