БЕЗ(ГРАНИЧНА) ВЯРА! Годината е 864-та! Един владетел приема Християнството и

...
БЕЗ(ГРАНИЧНА) ВЯРА! Годината е 864-та! Един владетел приема Християнството и
Коментари Харесай

"Безгранична вяра"! Новият сериал за българските църкви зад граница

БЕЗ(ГРАНИЧНА) ВЯРА!

Годината е 864-та! Един държател приема Християнството и го подарява на народа си, с цел да го сплоти! Днес, 12 века по-късно, този народ пази вярата си в положителното и християнските полезности и я носи със себе си на всички места по света! Над 2 милиона българи живеят отвън странатa си, зад граници, които разделят, само че с религия, която събира!

БЕЗ (ГРАНИЧНА) ВЯРА!

Това е заглавието на най-новия български сериал, отдаден на православните ни храмове зад граница. Той се реализира от екипа на In LIFE TV и Западно и Средноевропейска Митрополия на Българската Православна черква и ще бъде неповторим по рода си в онлайн и ефирното пространство, поради обстоятелството, че за първи път се обгръщат храмовете и българските общности зад граница, оповестява ПРофайл.

Идеята за поредицата е на Западно и Средноевропейски Митрополит Антоний, който несъмнено е от новата генерация в Православната ни черква, отворен към новостите, обществените мрежи и модерното мислене и другарство.

В дните преди Коледа телевизия In Life снима първите три храма -българската черква „ Св.Св. Кирил и Методий " в Будапеща, новият храм във Виена „ Свети Иван Рилски " и църковната община и храм „ Свети Климент Охридски " в Мюнхен. Следващите храмове и църковни общности предстоят.

Очаквайте - единствено по In LIFE TV!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР