Без голове – 0:0 завърши визитата на лидера в класирането

...
Без голове – 0:0 завърши визитата на лидера в класирането
Коментари Харесай

Тракиец паркира автобуса пред Чико

Без голове – 0:0 приключи визитата на водача в класирането на „ А ” ОФГ Чико Бунара в Главиница, където в мач от 24-тия кръг срещна бойкият отбор на локалния Тракиец.

Домакините потвърдиха, че напредъка в резултатите на тима от началото на пролетния полусезон не е инцидентен, а гостите май към този момент мислят повече за баражите, които им предстоят.

Като цяло бяжани преобладаваха в огромни интервали от мача, само че по този начин и не съумяха да вкарат нито едно от не дребното си голови положения.

Този път ветеранът в офанзивата на Чико Георги Василев нямаше ден и пропусна всичко, което можеше. Същото направиха и останалите му сътрудници излезли на огнева позиция.

Веднъж и гредата избави домакините, които пък се бранеха майсторски и  в това време не се отказваха да поглеждат и в предни позиции. В 3-4 случая Тракиец също имаше своите благоприятни условия да накаже съперника, само че офанзивните момчета на Атанас Пашев не сполучиха в офанзива.

Така двата отбора поделиха точките на стадиона в Главиница след 90 минути игра, която макар головата суша задоволи феновете.      
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР