Без гласа на бизнеса политическите решения в сфера като енергетиката

...
Без гласа на бизнеса политическите решения в сфера като енергетиката
Коментари Харесай

Служебният кабинет ще слуша гласа на бизнеса


Без гласа на бизнеса политическите решения в сфера като енергетиката нямат своята сериозна стойност. Устойчивата и ефикасна енергийна система е причина за устойчиво икономическо развиване. Toва съобщи служебният министър на нововъведенията и растежа Росен Карадимов на конгрес на тематика " Устойчива и ефикасна енергийна система за постоянна и сигурна стопанска система ".

Над 10 млн. лева по ПВУ са обезпечени на българските предприятия за разпределяне на кредитни линии и капиталови заеми в секторите за енергийна успеваемост и възобновима сила. Министерство на нововъведенията и растежа ще продължи поддръжката си по линията на декарбонизацията. Освен това министерството готви и две ограничения с безплатно финансиране за 420 млн. лева . - внедряване на нововъведения в предприятията и създаване н нововъведения в предприятията.

Карадимов прикани бизнеса със взаимни старания всички благоприятни условия да бъдат осъществени дейно. Само в синхрон това ръководство може да бъде ориентирано към постигането на верните цели в региона на енергетиката. Целта следва да бъде налична, устойчива и конкурентоспособна сила, акцентира Росен Карадимов.
 Ще живеем ли по-добре с 4-дневна работна седмица?
Ще живеем ли по-добре с 4-дневна работна седмица?

А в случай че може въобще да не работим
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР