Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена

...
Без глад, с няколко хранения на ден, но по определена
Коментари Харесай

Вече се разбра как Краси Радков свали 15 кила за 2 месеца и изхвърли високото кръвно в коша

„ Без апетит, с няколко хранения дневно, само че по избрана скица се отървах от високото кръвно и болките в краката “, споделя Краси. Добавя, че хората си мислят, че стомахът е като тенджера, в която храната се смесва като с миксер, само че не е по този начин.
„ Всъщност той е плоска и стегната мускулна торбичка. И когато изядем нещо, то застава в него като слой.
Следващото ляга над него и по този начин храната се подрежда на пластове, които вървят като влакче надолу по червата. Това е известно от дълго време от дисекции на животни. Аз просто чак в този момент го открих и разбрах по какъв начин здравословно да пребивавам “, отсича артистът.
Вдъхновил се е от жена си Станислава да отслабне, която от дълго време била почитател на нутрициониста доктор Георги Гайдурков.

След следващото преяждане, тя хванала Радков за ръка и право при лекаря. Докторът обяснил на артиста, че в случай че продължава в същия дух, ще се разболее. Направил му скица за ястие без апетит, от която изключил газирано, бира и алкохол.
Схемата не е по разделното хранене, а по поредното. Важно е да се знае, че десертът и въглехидратите се одобряват преди различен тип храни, тъй като имат функционалността да ферментират.
Било нездравословно да се яде месо със салата. И различен образец, който съгласно разделното хранене не е верен, а съгласно поредното е: „ Въглехидратът на ориза дава глюкоза в кръвта, която ще помогне за смилането и разграждането на месото “, написа „ България Днес “.

Краси се похвали, че по тази система заран към този момент няма главоболие и към този момент е минал в по-малък размер облекла.
„ Не се запъхтявам, добре съм “. Ще продължи с режима до момента в който стигне 80 кг.
Преди време пък Марица писа, че Краси е тествал също по този начин и диетата на националния врач Петър Димков от която също беше останал удовлетворен. Тя се състои в 8 дни, през които се употребява хранителен режим, кадърен да смъква бързо килограми. Трябва да се ядат избрани храни единствено в дадени дни.

Първи ден: Варени картофи (1 кг.).
Втори ден: Кисело мляко (3 кофички) – дано да е нискомаслено.
Трети ден: Плодове и зеленчуци (килограм и половина).
Четвърти ден: Неограничено количество варена тиква.
Пети ден: Варени яйца (3 бр.)

Шести ден: Плодове и зеленчуци (половин килограм).
Седми ден: сварено бяло пилешко месо (300 гр.) – може да се размени с варена тиква.
Осми ден: 2 литра вода.
Задължително е уточнението, че в тези 8 дни не трябва да се излиза въобще от рамките на това меню. Всичко останало, което ядете, може да попречи на вашето намаляване.
Специалистите предлагат при тази диета да не се бърза с повтарянето ѝ. То може да стане едвам три месеца след първата процедура. Целта е да се даде късмет на организмът да има от какво да се чисти, защото след 8-дневната диета той става чист като кристал за дълго време.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР