Без ГЕРБ правителство в следващия парламент не може да има!

...
Без ГЕРБ правителство в следващия парламент не може да има!
Коментари Харесай

Бойко от Кърджали: Не може да има правителство без ГЕРБ!

Без ГЕРБ държавно управление в идващия парламент не може да има! Това акцентира водачът на партията Бойко Борисов пред следващата претъпкана зала, този път  в Кърджали. Водач на листата на партията в региона е някогашната шефка на 45-то Народно заседание Цвета Караянчева.

Борисов акцентира, че Политическа партия и Демократична България приказват безумия, а въпреки някои от водачите им да са управлявлали 360 дни, по този начин и не са се научили по какъв начин работи страната. И въпреки да е безапелационен, че без ГЕРБ кабинет няма да има, той разви и антитеза на концепцията на Кирил Петков и Атанас Атанасов, че ще създадат държавно управление на малцинството.

" Плюс-минус към половин % разлика. По 60 или 80 депутата. Те са в цялостна изолираност - не могат да работят с " Възраждане ", с Движение за права и свободи, с никой. По тяхната логичност не могат и с нас. Ние можем с всички. Това е разликата. И ще вършат държавно управление на малцинството, другите да ги подкрпеят. Това е саоубийствен акт за тях. Приемам, вкарват държавно управление, гласуваме го, без наше присъединяване. Но развъртвам антитеза. Те са 60-70-80 депутати, имат държавно управление, наслада, отиват в кабинетите, на другия ден идват в комисиите.

Кой ще ни накра да им приемем бюджета? Около 100 пъти ще им го върна ", закани се Борисов. И изясни, че ГЕРБ ще блокират бюджета до момента в който не видят в него пари за обещаното от Кирил Петков - надземно метро, 5 моста, три тунела и 4 автомагистрали. Към техните обещания щели да прибавят и Околовръстните на София, Хасково, Пловдив, Кърджали.

" Как ще работят по този метод? Защо си лъжат гласоподавателите? Как ще си създадат кворум? Всеки ден надзор, в знамение ще се видят. Това не е положително за страната, би трябвало разсъдък. Трябва постоянна коалиция сред евроатлантическите партии, която да ръководи с болшинство в Народно събрание. Всичко останало е неистини, химера и няма да стане ", безапелационен е някогашният министър председател.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР