Без ГЕРБ не може да бъде съставено отговорно правителство. Това

...
Без ГЕРБ не може да бъде съставено отговорно правителство. Това
Коментари Харесай

ГЕРБ: Схемата е предсрочни избори

Без ГЕРБ не може да бъде формирано отговорно държавно управление . Това съобщи депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков в изявление за БНР.

След вчерашното по БНР станало ясно, че " ИТН " ще поддържа актуализацията на бюджета, само че няма да поддържа основаването на държавно управление . Схемата на господин Слави Трифонов и на господин Румен Радев ще излезе - актуализацията на бюджета ще бъде подкрепена, Народното събрание ще бъде необуздано и ще отидем на предварителни парламентарни избори, с цел да може всички да бъдат чегъртани , уточни Чолаков.

По думите му с интригантската политика на разделяй и владей се прокарват червени линии . Чолаков е изумен от наивността на другите партии, които си мислят, че Има Такъв Народ са влезнали в Народното събрание да вършат държавно управление . Има Такъв Народ влезнали в Народното събрание, за да разрушават парламентарното единение и народна власт , атакува Чолаков партията на Слави Трифонов.
 Слави: Издигаме Радев като наш претендент за президент
Слави: Издигаме Радев като наш претендент за президент

Какво значение има дали резултатите са реализирани посредством властнически темперамент, или посредством благ човек

Според Чолаков се основава революционна обстановка в страната , с цел да могат да дойдат мародери, които да оберат страната . В паниката и пушилката се случват някакви неща, за които след това ще разберем какви са последствията, предизвести депутатът, като не даде образец кои са мародерите, които желаят да оберат страната.

" Много е мътна водата и някой лови риба сега ", изрази се метафорично Чолаков. Той щял да повярва на президента, в случай че даде мандата, когато парламентарните сили се схванат за държавно управление.

Има Такъв Народ унищожава политическите партии една по една, посочи депутатът. Партията, с която може да се беседва за сформиране на кабинет е ГЕРБ . Усещането на Радомир Чолаков е, че ГЕРБ биха преглътнали някои неща в името на страната, с цел да протегнат ръка.

Във връзка с актуализацията на бюджета , препоръчана от служебното държавно управление, Чолаков чака актуализацията да бъде първия тур на президентските избори за поддръжка на втория мандат на президента Румен Радев.
 Антон Кутев сигурен в цялостната хазна до края на годината
Антон Кутев сигурен в цялостната хазна до края на годината

И не може да предвижда доколко ще се стигне до оскотяване на хората във връзка с политическите елити
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР